rico

Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Fredrika - 2 januari 2013 23:02

Idag har man fikat med gosiga Emma! Har en sida i min kalender där jag skriver ner lite udda citat som mina vänner säger. Emma blev med på den sidan idag ; "Ja... Smaken såg ut som baken!" Fan va fin denna människa är! Inte konstigt att vi är vänner!

Nu sitter man i Linns lägenhet och chillar och lyssnar på musik. Linn har ett påstående att jag är lika romantisk som en sten. Men då svara jag bara att stenar kan ha fina texter på sig. Nej men Linn är helt enkelt förälskad i allt som har med romans att göra, medans jag har mina litte mindre romantiska dagar. Dom flesta dagar så är jag allt positiv mot kärlek och allt det där gulligulliga! Men vissa dagar, I just don't feel it. Hahaaha! 

Som idag när vi kolla på Smallville så kom det en sån där scen som bara är så romantiskt så att du får hål i tänderna så gulligt det är! Men just då så råka jag väl typ gömma mig under täcket och ville inte kolla så då tyckte Linn att jag borde visst kolla men då kommer jag och kontrar med en typisk "vrång Fredrika" Kommentar; "Sånt där händer ALDRIG i verkligheten, dom borde inte lura i folk att sådant händer i verkligheten!" Då gick det ju inte att få stopp på kvinnan sen! Så idag är jag väl lite mindre romantisk. Men Linn är en hopplös kärleks freak så hon är bara positiv och tror att just den scenen kan hända, GOOD FOR YOU! Hahaha ;)

Nej men man får väl dra på det romantiska benet i kroppen så hon slutar klaga!


Imöra blir det att sätta sig på bussen och dra till Stockholm igen!


Känner att jag avslutar detta inlägg med ett fint citat från The Joker i Batman;

"Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I cought it. You know, Ijust... Do things."

 

Ovido - Quiz & Flashcards